Uusi vuosi, uudet seikkailut

Tässä joululoman aikana on tullut melkoisen monta kertaa vastattua setien, tätien, kummien ja mummien kysymyksiin siitä, missä olen kuluneen vuoden huidellut ja mitä seikkailuja edessä häämöttää. Nuo kahvipöytäkeskustelut ovat herätelleet itseni miettimään kulunutta vuotta, ja melkoinen vuosihan se onkin ollut!
matkoilla

 

On tapahtunut paljon. Tässä loman aikana reissukuvia katsellessa tuli mieleen, että minäkö olen tuo tyyppi tuolla ja tuollako myös? Olenko ihan oikeasti nähnyt kaikki nämä kuvien paikat? Miten vuosi voi olla jälleen kulunut? Mitäs hittoa olen kuvien ulkopuolella oikein tehnytkään? Jos en pysy itsekään perillä kaikesta, ei sitä kai voi olettaa mummojenkaan pysyvän…? Otetaanpa siis lyhyt briiffi.

matkustaminen

 

Vuoden 2015 aikana olen ainakin matkustanut paljon. Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Sveitsissä, Istanbulissa ja Lapissa. Tallinna ja Ruotsi taitavat olla perussettiä?

 

kokemus

 

Reissujen aikana, erityisesti Oseaniassa, koin aivan älyttömiä juttuja. Miettikää nyt: kenguruita ja pingviinejä! Laskuvarjohyppy ja canyoningia lähen henkemme uhalla.

 

treeni1

 

Ja sitten olen tietenkin treenannut. Pitkästä aikaa juossut ja suunnistanut ehjillä jaloilla, ja talven vielä pallon toisella puolen upeissa maisemissa huikeassa seurassa.

 

treeni2

 

Treenaaminen jatkui toki kotona, ja kahden huonon kesän jälkeen tuli käytyä suunnistuskisoissakin. Menestymisen jätin pääsääntöisesti ensi kesälle. Vähän olen koukuttunut myös ajatukseen triathlonista ja maantiepyöräily on kiva laji kanssa!

 

työkollaasi

 

Välillä on täytynyt tehdä töitä, jotta cv ja pankkitili ovat pysyneet tyytyväisinä. Erityisesti kenkäduunit VJ Sportille ja Sarvalle ovat tarjonneet hienoja elämyksiä ja uusiin ihmisiin tutustumista. Kirjoitushommat taas avartavat joka kerta omaa ajatusmaailmaa. Kesä mallastehtaalla opetti sekin paljon, ja onpahan ainakin riittänyt kaupoissa kalja.

 

tyypit

 

Kaikki reissut, treenit, kemut ja kujeet olen saanut jakaa huipputyyppien kanssa. Kiitos!

Summasummarum aika bueno vuosi siis. Tämä briiffi ja nämä kuvat kattavat kuitenkin vain murto-osan vuoden tapahtumista ja vielä minimaalisemman osan päässäni liikkuneista ajatuksista. Jotta edessä olevasta uusien seikkailujen täyttämästä vuodesta jäisi jäljelle enemmän todistusaineistoa, ja jotta saan jonkin alustan purkaa ajatuksiani (Snapchatin lisäksi siis, hahah) tässä tämä meitsin blogi nyt on.

Ja nyt joku siellä miettii, että ”blogiko, ootko Tytti tosissas? Et kuitenkaan ehdi”. On suuret mahdollisuudet, että unohdan kirjoittaa, olen liian kiireinen, en keksi mitään sanottavaa tai että ketään ei kiinnosta. Mutta enpä kuitenkaan usko epäonnistumiseen, jos säkin olet kerran jo tänne asti lukenut. 😉

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusi vuosi, uudet seikkailut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s