Tavoitteena nauttia

”Ootko käynyt juhlimassa vai meneekö kevät ihan urheiluksi?”

”Ootko aatellut enemmän treenata vai opiskella?”

”Täällä on kyllä tosi paljon treenejä tarjolla ja hienoja maastoja.”

”Kannattaa mennä mukaan niihin vaihtojuttuihinkin, se nollning on hauska.”

”Miksi valitsit Ruotsin?”

Tässä muutamia viikon aikana kuulleitani kysymyksiä ja toteamuksia. Pohdiskelin vähän näitä ja aika selkeä yhteinen vastaushan kaikkiin löytyy: Oon aattellut nauttia elämästä.

IMG_2164

En jaksa hyppiä naamiasasussa pitkin kaupunkia, koska olen jo tehnyt sitä tarpeeksi monta kertaa. Toki kerran vielä voisin kokeilla. En myöskään halua pelkästään urheilla ja istua loppu aikaa yksin huoneessani. Tietty muutaman päivän sitäkin voisi testata. En tahdo istua koko päivää kirjastossa ja jatkaa opiskeluja vielä kotona. Varmaan pari sellaistakin päivää kyllä tulee vielä eteen.

Sen sijaan juuri nyt kiinnostaa treenata, opiskella itseä hyödyttäviä asioita, tutustua uusiin ihmisiin, hengata hyvien tyypien kanssa, käydä paristi ulkonakin, oppia puhumaan ruotsia, katsoa netflixiä, lukea kirjoja, kirjoittaa blogia, ottaa iisisti, elää ”tavallisesti”, suunnistaa paljon, kuljeksia ja haaveilla. Ja oih, luoda omat rutiinit tänne. Tiedän, että jonkun korvaan tämä kuulostaa kauhealta, mutta tykkään rutiineista. Joulusta asti olen enemmän tai vähemmän sluibaillut: katsonut teinihömppiä milloin sattuu ja treenannut kummallisiin aikoihin. Nyt tuntuu siltä, että haluan jotain ryhtiä hommaan, vaikkakin haluan pysyä TODELLA kaukana syksyn aikataulutetusta elämästä. Nautin kuitenkin siitä, että päivillä on jokin järkevä rakenne.

IMG_2152

 

Täällä kylmyyden, harmauden ja loskan keskellä haaveilen lämpimistä maista. Rakastan matkustamista ja haluan aivan ehdottomasti lähteä joskus piakkoin reppureissaamaan Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan. Nauttisin noilla alueilla olosta aivan varmasti suunnattomasti. En kuitenkaan näe, että viiden kuukauden vaihto Meksikossa tai Singaporessa istuisi yhteen omien tämän hetkisten tavoitteideni kanssa, joten loppujen lopuksi en ehkä ekojen viikkojen jäljeen enää nauttisikaan samoin tavoin. Vai toimiiko päättelyketjuni?

Summasummarum: Uppsala is the place to be! Toki haluamanlaisestani elämästä nauttiminen onnistuisi monessa muussakin paikassa, ja ehkäpä vielä joskus menen toiseenkin vaihtoon. Reppureissulle lähden aivan ehdottomasti. Juuri nyt täällä on kuitenkin hyvä ❤

IMG_2208

PS. Kuvat ovat viikonlopun hiihtoleiriltä OK Linnén kanssa Orsan Grönklittistä. Jos sitä ei naamasta nää niin todellakin nautin ;–)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s