Elän, olen, hengitän

Jopas vierähti tovi viime kirjoituksestani. Olisi ihan sairaasti kerrottavaa. Viime kuukausina olen vuoroin pohdiskellut elämän tarkoitusta, etsiskellyt itseäni, löytänyt molemmat ja sitten taas hukannut ne sekä avaimet ja parit hanskat siinä sivussa. Näistä löytyy monta hyvää ja opettavaista tarinaa, mutta aloitetaan nyt helpolla. (Ja siis täällä menee super hyvin, joten otsikon Kotiteollisuus viboista ei kannata välittää.)

IMG_5336

IMG_5310

Elikkäs siis elän vaikka hiljaisoloa olen täällä blogissa pitänytkin. Toisaalta silloin kai sitä elää eniten kun ei ehdi somessa koko aikaa roikkua. Maaliskuu oli yhtä paikasta toiseen juoksua joten huhtikuun otinkin vähän iisimmin täällä Uppsalassa nautiskellen. Treenasin ja kisasin ja hitsin kivaa hommaa sekin taas talven jälkeen! Sitten koitti hengissä oloni suurin uhka elikäs valborg, kotoisammin vappu. Valborg oli huikea, mutta oon ihan iloinen, että ei enää koskaan mun elämässä tavata ja tosiaan myöskin siitä iloitsen että elossa ollaan.

IMG_4874

IMG_5102

Olen onnellinen, ihan älyttömän onnellinen. Vaihto täällä on ollut hieno kaikkine uusine ihmisineen, paikkoineen, reissuineen, kokemuksineen ja opetuksineen. Olen kaikesta niin sanattoman iloinen ja kiitollinen, etten osaa nyt ylistää mitenkään enempää. Sen kuitenkin osaan sanoa, että olen pian myös valmis tulemaan Suomeen. Älkää käsittäkö väärin: voisin hyvinkin asua täällä Ruotsissa ihan pysyvästi. Puolen vuoden vaihto on kuitenkin niin intensiivinen kokemus, että tää saa ihan hengästymään ja siksi vähän rauhallisempi ja tasaisempi arki ei kuulosta edes kovin huonolta. Mutta kattellaan sitä arkea sitten syyskuussa, nyt on vielä edessä elämäni kesä 😉

IMG_5124

IMG_4986

Hengitän kevätilmaa joka saa mut samalla todellakin iloitsemaan kohta koittavasta kesästä ja sitten taas toisaalta tuhisemaan tukkoisena – kiitos siitepölyjen. Olen hengitellyt vähän reippaamminkin lenkkarit jalassa ja treenaaminen on ollut tosi kivaa. Viikonloppuna hengittelen tai siis puuskutan Falunin mäissä 10Milan merkeissä. Odotan ihan älyttömästi armaiden Punahilkkojen tapaamista ja muutenkin kovaa kevään lemppari skabaa!

IMG_4836

IMG_3453

 

Eli elän ja olen ja hengitän. Iloisena ja kiitollisena tarinoita pursuten eli palaillaanhan pian! Pus.

IMG_3490

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s