Kesätyö: Oman elämän projektipäällikkö

Viimeinen kuukausi Uppsalassa vierähti ohi sellaisella rytinällä ja intensiteetin tasolla, että siinä jäi blogi heittämällä kakkoseksi. Oli yllättävän paljon yllättävän työläitä opiskeluhommia, lenkkareiden ulkoilutusta ja haikeita jäähyväisiä. Hollolassa putosin suoraan keskelle ylppärijärjestelyjä ja niistä selvittyä oltiinkin jo Anttolassa konttaamassa mäkiä ylös SM-keskimatkan merkeissä.

IMG_5935

 

 

IMG_5851

Siellä B-finaalissa nelivetoa möyriessäni tuli ensi kertaa mieleen, että mitäs sitä nyt sitten tekisi. Muutamia tietoisia valintoja, kuten toimisto-kesätöiden sivuuttamisen ja Hollolaan muuttamisen, olen kyllä tehnyt, mutta muuten Uppsala-kuplassa pystyi aika heikosti hahmottamaan tulevaisuutta. Siispä Neitvuoren rinteillä puuskuttaessani ihan ensimmäisenä ymmärsin, että treenaaminen voisi olla hyvä homma, koska eihän suunnistuksesta huonokuntoisena taidot pölyttyneenä oikein nauti. Seuraavaa mäkeä kontatessa tuli mieleen seuraava projekti ja maalissa niitä oli jo vino pino. Jotta ne vähän selkeytyisivät, tässä mainittuna muutamia.

Olympiamatkan triathlon -kuntoon 24 päivässä

2.7. Vierumäellä on edessä 1,5 km uintia, 40 km pyöräilyä ilman peesausta ja 10 km juoksua. Kyllähän homma läpi menee, mutta numerolappu rinnassa ei ole kivaa olla huono, joten täytyy tässä erityisesti uinnin suhteen alkaa hommiin. Vissiin sinne märkäpuvunkin tarttisi, mistäs semmoisen saa?

90 päivän suunnistuskuntokuuri

Seuraaviin suunnistuksen SM-kisoihin, SM-pitkään, on aikaa 90 päivää. Siellä kun jaksaisi juosta ja osaisi suunnistaa.

Marcialonga kädet

Ollaan koko perhe lähdössä hiihtämään Marcialongaa (70 km) ensi tammikuussa Italiaan. Siellä tarvinnee tuuppia tasatahtia, joten jotain näille spagettinaruille on tehtävä, jotta tuloksena ei ole perheen sisäisen kisan pronssi.

IMG_5650

Tässä siis kolme urheiluaiheista projektia. Tietenkään ei sovi unohtaa 1,5 viikon päästä kisattavaa Venlojen-viestiä, jossa suunta-matka naisella on hyvät mahkut.

Koska mun kesä ei tokikaan koostu pelkästään näiden projektien pöyrittämisestä vaan luvassa on kaikenlaista muutakin, tarvitaan tässä jonkinlaisia projektinhallintakykyjä. Ihan ekaksi täytyy hakea autolla loput tavarat pois Uppsalasta ja siinä samalla summailla ja sulatella siellä koettu. Ehkäpä kevään kokemuksista ja opetuksista on ihan blogitekstiksi saakka! Sitten katseet kohti Jukolaa. Juhannusviikolla saan kylään taiwanilaisen vaihtokaverini; aika jännää! Sitten triathloidaan ja 4.7. alkaa kesän reissu. Ensin Sveitsiin, sitten Saksaan ja Amsterdamiin ja sieltä Ruotsiin Ringenille myymään kenkiä. Ja sittenpä ei kukaan vielä tiedäkään.

IMG_5460

Kuten eilen äitille sanoin: eihän tässä mihinkään toimistohommiin ois ehtinykään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s