Maailman paras iskä

Onnea isät!

img_1856

Isänpäivän kunniaksi ajattelin kirjoittaa muutaman ajatuksen iskästä. Oon huomannut tänään somekanavia selaillessani, että aika monella meistä on maailman paras isä – tietenkin! Tässä alla on muutama ajatus siitä, mikä tekee meiän iskästä maailman parhaan.

Iskä tietää

Edelleen 24-vuotiaana tulee toisinaan sellainen olo, että nyt täytyy kyllä soittaa iskälle. Iskä tietää mitä kannattaa vastata työtarjoukseen ja millaiset lenkkarit ostaa. Pitkään luulin, että iskä tietää myös kuinka paljon lenkille kannattaa laittaa päälle, mutta nyt olen oppinut, että papan määrästä täytyy vähentää yksi vaatekerros.

img_1125

Iskä auttaa

Iskä auttaa prinsessojaan kaikissa asioissa oli kyseessä sitten lääkäriajan tilaaminen tai koulupaperien tulostaminen. On siistiä tietää, että joku on oikeasti aina avulias ja hoitaa sovitut hommat ajallaan; tästä itselle oppia!

img_1866

Iskä kuljettaa

Ollaan tässä viime viikot vitsailtu, että nautin täällä Hollolassa autoedusta, jonka mukana tulee autonkuljettajakin eli iskä. Iskä siis kuskaa niin töihin, harrastuksiin, bussille kuin lentokentällekin. Täällä Hollolassa ajellaan Lotan kanssa maantiepyörillä ilman vararenkaita, mutta puhelin kyllä pidetään mukana. Jos rengas puhkeaisi, niin meillä on vankka usko siihen, että iskä kyllä hakisi meidät vaikka kesken työpäivän. Joskus Tampere-vuosina mietin, että toimisikohan sama sinne saakka muutaman tunnin välimatkasta huolimatta, mutta sitten kuitenkin ostin vararenkaan ja matkapumpun. Luultavasti soittaisin kuitenkin iskältä renkaanvaihto -ohjeet.

img_1859

Iskä kannustaa

”Rennon reippaasti vaan, ai että ku on kivaa ku tekee pahaa!”
Aluksi iskä kannusti treeneissä sieltä edestäpäin, sitten rinnalta ja nykyään peesistä. Aina kuitenkin tsemppaa eteenpäin. Iskä kannustaa urheilun lisäksi kaikessa muussakin elämässä, mutta muistaa tarvittaessa potkia persuksille ja kiskoa maanpinnalle.

img_7973

Iskä kustantaa

Urheiluun liittyen ihan aivan kaikki tarpeellinen on saatu, ja jokaiselle reissulle päästy mukaan. Se on ollut enemmän kuin riittävästi, koska kyllä mä todella paljon mieluummin omistan kymmenet sukset kuin kymmenen merkkilaukkua.

Iskä naurattaa

Meiän papa naurattaa – jos tykkää huonosta huumorista. Ei vaan, onhan siellä ihan helmiäkin juttuja välillä, mutta aika usein just ja just siinä rajalla, että tajuaako niitä läppiä edes. Suureksi huolekseni olen huomannut tajuavani liian hyvin ja mikä pahinta, viljeleväni itsekin samanlaista huumoria ja täydentäväni välillä iskän jutut…

img_1867

Iskä opettaa

Joskus saattaa mennä luennoimisen ja saarnaamisen puolelle tai saattaapa riitakin syntyä (autokoulu iskän opeissa), mutta paljon olen oppinut! Ihan nyt vaikka suunnistamaan, hiihtämään, seuraamaan urheilua ja tekemään kananmunanäkkäreitä. Ja oppia ikä kaikki: autokoulu- ja talvipukeutumisneuvoja on edelleen tarjolla päivittäin.

img_1874

 

Iskä oot paras!

Ps. Ollaan tänään iskän ja äitin kanssa pohdittu, että ei ois yhtään isää ilman äitejä ja jokin rooli niillä lapsillakin tässä kuviossa on! Ja mummoilla ja papoilla! Haleja isovanhemmille, pusuja meiän mamallekin ja cheers Lotta!

img_0797

2 kommenttia artikkeliin ”Maailman paras iskä

    1. Kiitos Sanna 🙂 !
      Harvoin sitä tulee tällasia juttuja kirjoiteltua, niin itsestään selvyytenä noi kyydit ja huonot läpät ottaa :–D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s