Kesän tavoitteet: rusketus, blogi ja saksa

Asetin tälle kesälle otsikossa näkyvät kolme tavoitetta. Rusketus on jo tyydyttävän syvä ja toisinaan osaan jopa vitsailla saksaksi, mutta blogi sen sijaan on jäänyt aivan heitteille. Rakastan kirjoittamista mutta ilman rutiinia siihen, on yksinkertainen näppäimistön naputtelu muuttunut suureksi haastavaksi tehtäväksi. Koska tosiasia on se, että graduuni pitäisi kohta alkaa syntyä sisältöä melkoisella vauhdilla, on tässä kai nyt vaan pakotettava sormet taas liikkeelle. Ja sitä paitsi, eihän sitä tavoitteistaan noin vaan saa luopua.

 

IMG_7022

Mikä sitten on pitänyt mut kesän ajan pois läppärin ääreltä ja ohjannut sen sijaan saksan opintoihin ja kivan värin hankkimiseen? Mitkäs ne tuollaiset tavoitteet oikein edes on? Heti ekaksi on lisättävä, että toki hyvään kuntoon pääseminen ja siinä pysyminen löytyy tavoitteiden joukosta myös, mutta se kai on ihan ikuisuusjuttu, joten ei puhuta siitä nyt. Erilaisiin valintoihin ohjasi tänä kesänä loppumaton seikkailunhalu ja juuri tänne Saksaan Frankfurtiin veti täällä asuva poikaystävä.

IMG_6935

Tavoitteiden rajaaminen näihin kolmeen ei ollut helppo prosessi. Sitä on tottunut vaatimaan itseltään vähän enemmän ja erityisesti tuntuu, että ulkopuoliset odottavat enemmän. Tätä asiaa pohdin täällä blogissa lisää vielä tällä viikolla, mutta nyt kerron miltä mun kesä on tähän asti näyttänyt.

Olen siis käynyt kohta kaksi kuukautta kielikurssilla, jota pidetään joka päivä 9-12:30. Ensimmäisinä viikkoina iltapäivät menivät nukkumiseen, sillä niin puhki olin kaikesta uudesta täällä uudessa maassa uuden kielen ympäröimänä. Ekoina viikkoina tehtiin myös paljon töitä meidän uuden kodin eteen. Remppahommiin ei onneksi jouduttu, mutta sänkyä lukuunottomatta ollaan kalasteltu kivoja kalusteita ja koristeita sieltä sun täältä. Nyt heinäkuussa ollaan saatu paljon supermieluisia vieraita Suomesta ja vierasputken kruunaavat vielä meidän porukat saapumalla huomenna tänne visiitille. Lenkkareita ja maantiefillaria olen ulkoiluttanut kaikissa mahdollisissa väleissä ja käytiinhän me toki Italiassa suunnistamassa.

IMG_7314

Saksan kieltä olen kurssin lisäksi päässyt (=joutunut) puhumaan poikaystävän kavereiden ja perheen kanssa ja näiden ässän suhinan kuuntelu onkin juuri parasta treeniä. Rusketus-tavoite sai hyvän alun toukokuussa Balilla ja täällä Frankfurtissa olen toisinaan siirtänyt päiväunet puistoon. Myös pyöräily pelkkä toppi päällä on omiaan polttamaan selkään kivat urheilutopin jäljet 😎

IMG_7495

Nyt kahden kuukauden jälkeen voin sanoa olevani super iloinen siitä, että kesän tavoitteet ovat olleet näin iisit (kröhöm, saksan puhuminen ei kylläkään oo iisiä…). Eilen huomasin ekaa kertaa kuukausiin kaipaavani kalenteria ja viikonloppuna sain itseni kiinni villien visioiden maalailusta. Villit visiot ja luovuus olivat ehtineet kauan jatkuneessa kiireessä aika lailla kuihtua ja samaisista syistä kalenterin ajattelu tuntui ahdistavalta. Näiden merkkien perusteella uskaltanen väittää, että olen valmis uusiin töihin, graduun, blogin kirjoittamiseen ja ennen kaikkea tavoitteisiin tarttumiseen! Bring it on life!

IMG_6858

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s