Unelmaduunista haaveilua

Aloitin maanantaina harjoittelun frankfurtilaisessa markkinointitoimistossa. Ensimmäiset päivät ovat seurailleet aiemmista duuneistani tuttua aloitusta: tuntuu että työpaikan kiireessä on ennemmin tiellä kuin hyödyksi, eikä ihan joka tunti kehtaa lapsellisen helpot leikkaa-liimaa -tehtävät suoritettuaan kysyä että entä mitä nyt ja entäs nyt? Ainakin aina ennen tehtävät ovat kuitenkin pikku hiljaa vaikeutuneet ja alun ei kyllä mitään hajua mitä täällä edes tehdään -fiilis kaikkoaa muutamassa viikossa. Vaikka kärsimätön olenkin, koitan olla valittamatta ja ymmärtää, ettei tässä kolmen päivän jälkeen voi ehkä suuria vastuita kantaakaan, ainakaan kun kielikin on itselleni haastava saksa. Tylsyyden potemisen sijaan pohdiskelin tänään leikkaa-liimaa -tehtävien ohessa millainen olisi mun unelmaduuni.

Joustavat työajat

Aivan ehdottomasti joustavat työajat eikä missään nimessä kellokorttia. Omalla alallani en oikeastaan ymmärrä kiinteitä työaikoja. Itselleni sopisi ainakin paremmin paiskia vaikka 12 tunnin päiviä silloin kun hommia riittää ja hiljaisina päivinä pitää lomaa. Uskoisin sen olevan myös kaikinpuolin motivoivampaa.

IMG_9807

Etätyömahdollisuus

Aivan ehdottomasti on oltava OK ainakin silloin tällöin tehdä töitä etänä. Kotona tai kahvilassa saattaa olla joskus monta kertaa tehokkaampi kuin työpaikan melskeessä.

Hyvä työyhteisö

On super tärkeää, että töissä on kivaa ja siihenhän vaikuttavat tietenkin työkaverit.

Itseä oikeasti kiinnostava toimiala

Haluan tehdä jotain mistä sytyn, jotain mistä tykkään, jotain jonka takana seison.

IMG_0108

Vaihtelevuus

Mietin nuorempana, että voisin opiskella kaksi aivan erilaista ammattia ja hoidella niitä vuoropäivinä. Voinen kuitenkin pysyä yhdessä duunissa, mutta haluan sen olevan vaihtelevaa!

Siitä saa tarpeeksi rahaa elämiseen

Haaveena ei ole ollenkaan rikastua eikä ainakaan todellakaan ostaa hienoa autoa. Kiva olisi kuitenkin jos olisi rahaa matkustella ja harrastella.

Kansainvälisyys

Ei tätä varmaan edes tarvitse erikseen mainita. Olisiko vähän hienoa, jos pääsisin joskus hyödyntämään kaikkia neljää kieltäni – saksaa, ruotsia, englantia ja suomea – töissä !!

Haastavuus

Sytyn ja motivoidun parhaiten haasteista, isoistakin sellaisista. Niitä pitää riittää, jotta mielenkiinto säilyy.

IMG_3449

Vastuunkanto

Puhutaan, että isonkin yrityksen jokaisella työntekijällä pitäisi olla yrittäjähenkeä. Jos tämä unelmaduunini löytyy joskus jostain yrityksestä, tuon sinne taitojeni lisäksi mukanani aivan varmasti sinnikkyyttä ja sitoutuneisuutta ja vastapalveluksena haluan, että minulle annetaan vastuuta ja että työhöni luotetaan.

Mitä luulet, löydänköhän joskus tällaisen duunin vai pitääkö perustaa oma yritys? Yhtä kaikki, toivon että voin joskus sanoa olevani unelmaduunissa!

*Kuvat ovat erinäisiltä juoksulenkeiltä ja viittaavat siihen miksi olen hyvä työntekijä: https://tyttikirvesmies.com/2016/02/25/tyonantaja-9-syyta-rekryta-urheilija/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s